Blog

Ο Εγκέφαλος και οι δυνατότητές του Δ

ΤΙ ΕIΝΑΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒOΛΟΣ ΣΚEΨΗ;

Η Ακτινοβόλος Σκέψη (από το “ακτινοβολώ”, που σημαίνει “εξαπλώνω ή κινούμαι προς κατευθύνσεις ή από ένα συγκεκριμένο κέντρο”) αναφέρεται σε συνειρμικές διαδικασίες σκέψης που ξεκινούν από ένα κεντρικό σημείο ή συνδέονται με αυτό.
Η ακτινοβόλος σκέψη μπορεί να συμπληρώσει τη χαρτογράφηση του νου ενισχύοντας τις διαδικασίες σκέψης που προκύπτουν από τη μη γραμμική σκέψη. Πρόκειται για μια διαδικασία που μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε το ανεκμετάλλευτο δυναμικό του μυαλού σας.
Η ακτινοβόλος σκέψη λειτουργεί αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι το μυαλό κανενός δεν λειτουργεί χωρίς να συνδέει συσχετισμούς μεταξύ τους. Δεν είναι φυσικό για το μυαλό να λειτουργεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, ωστόσο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το μυαλό λειτουργεί με έναν ευθύγραμμο τρόπο σκέψης. Το μυαλό μας αποτελείται από ένα τεράστιο δίκτυο συνδεδεμένων σκέψεων και μπορούμε να επωφεληθούμε από την ιεραρχία αυτών των σκέψεων χρησιμοποιώντας τις έννοιες της ακτινοβόλου σκέψης.
Πόσους νευρώνες πιστεύετε ότι έχετε στον εγκέφαλό σας; Πάρα πολλούς για να τους μετρήσετε, πραγματικά. Ο τρόπος με τον οποίο εκμεταλλεύεστε αυτούς τους νευρώνες μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στη ζωή σας. Η ακτινοβόλος σκέψη μας δείχνει πώς η μέση ζωή ξοδεύεται με τρόπο που είναι αντιπαραγωγικός για τον επιδιωκόμενο σκοπό της ζωής. Δεν είμαστε εδώ για να ζούμε μέσα στην αρνητικότητα, όμως αυτό ακριβώς κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Εκείνοι που φιλοδοξούν να διώξουν την αρνητικότητα από τη ζωή τους μπορούν να υπολογίζουν σε μια ύπαρξη που είναι απολύτως θετική.
Τι θα γινόταν αν ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός μας αποφάσιζε να απαγορεύσει την αρνητικότητα; Αυτό είναι το νόημα της ακτινοβόλου σκέψης. Ένας κόσμος που θα υπήρχε σε μια κατάσταση θετικότητας και θα ήταν σε θέση να αγνοεί την αρνητικότητα της ζωής θα ήταν ένας κόσμος ειρήνης και ευτυχίας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

ΟΙ ΠΕΠΟΙΘHΣΕΙΣ ΣΑΣ EΧΟΥΝ ΔYΝΑΜΗ

Όσοι ασπάζονται την ιδέα της ακτινοβόλου σκέψης πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν τα πράγματα που θέλουν από τη ζωή, αν πιστέψουν σε αυτά. Σε έναν κόσμο ακτινοβόλου σκέψης, τίποτα δεν είναι αδύνατο και κανένα σύστημα πεποιθήσεων δεν είναι πραγματικά λάθος. Οι πεποιθήσεις έχουν την ικανότητα είτε να εμποδίζουν ένα άτομο είτε να το κατακλύζουν με δύναμη.
Αυτό που πιστεύετε έχει δύναμη, περισσότερη δύναμη απ’ ό,τι ονειρευτήκατε ποτέ. Οι πεποιθήσεις σας μηδενίζουν ακριβώς το νευρικό σας σύστημα. Νωρίτερα, μιλήσαμε για το φαινόμενο placebo και για το πώς οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι τους έχουν δώσει φάρμακα που θα τους βοηθήσουν να γίνουν καλά, θα αναρρώσουν πραγματικά από ό,τι έπασχαν, ακόμη και αν τα φάρμακα που τους δόθηκαν δεν αποτελούνταν από τίποτα περισσότερο από ζάχαρη. Αυτό είναι ένα σύστημα πεποιθήσεων στα καλύτερά του. Πίστευαν ότι κάτι ήταν έτσι, και τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι ώστε να είναι απόλυτα σωστοί στην πεποίθησή τους.
Το σύστημα πεποιθήσεων ενός ατόμου έχει την ικανότητα να καθορίζει πόσο ακριβώς από το δυναμικό αυτού του ατόμου μπορεί πραγματικά να αξιοποιηθεί από το μυαλό και να τεθεί σε χρήση από το σώμα. Οι δυνάμεις μέσα σε ένα άτομο μπορούν να πιάσουν δουλειά με τις θετικές επιβεβαιώσεις που προφέρει αυτό το άτομο προκειμένου να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο.

ΠΩΣ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΣ ΣΚΕΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της ακτινοβόλου σκέψης για να αλλάξετε τη δική σας ζωή και να την κάνετε καλύτερη από κάθε άποψη; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι σχεδόν πολύ απλή για να είναι πιστευτή, ωστόσο αν το πιστέψετε πραγματικά, μπορεί να συμβεί για εσάς. Δεν είναι δύσκολο να θέσετε σε δράση τις δικές σας θεραπευτικές δυνάμεις. Λίγη προσπάθεια και αποφασιστικότητα είναι το μόνο που χρειάζεται! Απλά συνηθίστε να λέτε καθημερινά θετικές επιβεβαιώσεις. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν χρήσιμο να ηχογραφούν αυτές τις επιβεβαιώσεις σε κασέτα και στη συνέχεια να παίζουν την κασέτα όσο συχνά κρίνετε σκόπιμο κάθε μέρα.
Πρέπει να αποκτήσετε μεγάλη επίγνωση των σκέψεών σας, γιατί όλα όσα μας συμβαίνουν στη ζωή ξεκινούν ως σκέψη στο μυαλό κάποιου, όχι απαραίτητα στο δικό σας. Παρατηρήστε τις σκέψεις σας σαν να ήσασταν κάποιος άλλος εκτός από τον εαυτό σας και προσπαθήστε να μην εγκλωβιστείτε πολύ σε αυτές. Δεν έχει σημασία αν αυτές οι σκέψεις είναι αρνητικές ή θετικές. Τις παρακολουθείτε και τις παρατηρείτε για κάποιο λόγο.
Δε θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό για πολύ καιρό πριν δείτε να αναδύεται ένα μοτίβο. Ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε ένα σημειωματάριο σκέψεων προκειμένου να τις παρακολουθείτε όλες. Γράψτε τις, καλές και κακές, και σημειώστε επίσης αν καταφέρατε να χρησιμοποιήσετε μια θετική επιβεβαίωση προκειμένου να διώξετε την αρνητική σκέψη. Να έχετε επίγνωση των γεγονότων στη ζωή σας που σας προκαλούν αρνητικές σκέψεις. Αναλύστε αυτά τα γεγονότα και αν η αρνητικότητα που δημιουργείται από αυτά είναι σοβαρή, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να τα εξαλείψετε από τη ζωή σας.

ΕΞΟΡΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ

Οι αρνητικές σκέψεις μπορούν να εξοριστούν πιο εύκολα με τη σωστή νοοτροπία. Η φαντασία σας μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις της δημιουργικότητας και της φαντασίας σας μαζί, θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι έχετε γίνει φίλοι με ένα ισχυρό δελφίνι που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να γίνει καλός σας φίλος και προστάτης. Φανταστείτε ακόμη ότι αυτό το δελφίνι έχει την ικανότητα να πηδάει από το σπίτι του στη θάλασσα του μυαλού σας και να καταπίνει τις αρνητικές σας σκέψεις κάθε φορά που εμφανίζονται. Μόλις η αρνητική σκέψη καταβροχθιστεί μεταφορικά από το δελφίνι, αντικαταστήστε την αμέσως με μια θετική σκέψη.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ

Οι εικόνες μπορούν να είναι πολύ ισχυρές. Εκμεταλλευόμενοι τη δύναμή τους, μπορείτε να περιορίσετε με επιτυχία τον αριθμό των αρνητικών σκέψεων που εισέρχονται στο μυαλό σας. Ενώ αυτό συμβαίνει στο συνειδητό σας μυαλό, ενισχύστε το ασυνείδητο μυαλό σας, περιτριγυρίζοντας τον εαυτό σας με θετικούς ανθρώπους, αν είναι δυνατόν.

ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Αν αυτό είναι δύσκολο για εσάς, τότε κάντε το σπίτι σας μια χαρούμενη όαση. Αρνηθείτε να επιτρέψετε στην αρνητικότητα να περάσει ακόμη και το κατώφλι της κατοικίας σας! Κάντε θετικές σκέψεις, διαβάστε μόνο θετικά βιβλία και προμηθευτείτε ένα βιβλίο με θετικά αποφθέγματα που ειπώθηκαν κάποτε από διάσημους ανθρώπους. Γράψτε μερικά από τα καλύτερα αποφθέγματα σε καρτέλες και κολλήστε τα στο σπίτι σας. Τοποθετήστε τα σε καθρέφτες και σε πόρτες. Στερεώστε τα στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε τα ως σελιδοδείκτες στο τρέχον αναγνωστικό σας υλικό.
Τοποθετήστε αυτές τις κάρτες οπουδήποτε και όπου θα μπορείτε να τις βλέπετε καθημερινά. Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τις ίδιες κάρτες στη θέση τους για πολύ καιρό. Εναλλάσσετε τις κάρτες σε εβδομαδιαία βάση και σύντομα θα ξέρετε αυτά τα αποφθέγματα απ’ έξω. Θα σας φανούν πολύ χρήσιμα για την αντιμετώπιση τυχόν αρνητικών σκέψεων που παρεισφρέουν στο μυαλό σας. Αυτό μπορεί να σας φαίνεται σαν πολλή φασαρία, αλλά έρευνες έχουν αποδείξει ότι κάθε φορά που κρατάτε κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού σας ανά πάσα στιγμή, θα γίνει μέρος του εαυτού σας. Έχοντας αυτά τα αποφθέγματα διάσπαρτα στους χώρους όπου περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας, η απορρόφηση των αληθειών τους θα είναι πλήρης.

ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΣΚΕΨΗ

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι έχετε την ικανότητα να αναδημιουργείτε τον εαυτό σας με τη δύναμη της θετικής σκέψης. Η θετική σκέψη προσθέτει νέο νόημα στη ζωή σας και σας βοηθά να αναγνωρίσετε τις πολλές δυνατότητες που σας περιμένουν. Οι αρνητικές σκέψεις μπορούν να διαγράψουν τις δυνατότητες και μπορεί να σας κάνουν να πιστέψετε ότι τίποτα καλό ή παραγωγικό δε θα έρθει ποτέ ξανά στο δρόμο σας. Ωστόσο, η θετική σκέψη ξεκλειδώνει τον εγκέφαλό σας από τη στασιμότητα και ανοίγει τις πύλες των δυνατοτήτων που είναι όλες δικές σας.
Θα νιώσετε την αλλαγή στον εαυτό σας όταν η αρνητικότητα απελευθερώσει τον εναγκαλισμό της στο μυαλό σας. Δε θα έχετε πλέον αυτό το αίσθημα απελπισίας, δε θα φοβάστε πλέον το μέλλον και δε θα αμφιβάλλετε πλέον για τον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Η ακτινοβόλος σκέψη σας κάνει να λάμπετε από την αίσθηση ότι ζείτε μια ζωή που σας γεμίζει απόλυτα.

ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χωρίς αρνητικές σκέψεις, θα νιώθετε περισσότερη αγάπη προς τον κόσμο και όλους τους κατοίκους του. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ακόμα πιο ικανοποιημένοι και γεμάτοι χαρά. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα έχουν μια διαφορετική αίσθηση και οι άνθρωποι στον κόσμο σας θα σας προσεγγίζουν με διαφορετικό τρόπο, γιατί θα μπορούν να δουν την αλλαγή σε εσάς. Μπορεί να θέλουν μια τέτοια αλλαγή στη δική τους ζωή, γι’ αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι να μιλήσετε στους άλλους για τη δύναμη της ακτινοβόλου και θετικής σκέψης.
Θα ανυπομονείτε για κάθε νέα μέρα και για τα πράγματα που θα μπορείτε να πετύχετε. Η ακτινοβόλος σκέψη μπορεί να σας γεμίσει με ειρηνική ενέργεια. Πολλές φορές, οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι ενεργητικοί, αλλά στο τέλος της ημέρας καταρρέουν. Ένας ξέφρενος ρυθμός αναμεμειγμένος με καφεΐνη τους ξεγελά και τους κάνει να πιστεύουν ότι έχουν ενέργεια. Το μυαλό τους, όμως, μπορεί να καταλάβει τη διαφορά, και αυτός είναι ο λόγος που η ενέργειά τους δε φαίνεται να διαρκεί ποτέ αρκετά ώστε να καταφέρουν να αποκτήσουν μόνιμη χαρά και ειρήνη. Και πάλι, βλέπετε πώς όλος ο κόσμος θα μπορούσε να επωφεληθεί από την ακτινοβόλο σκέψη;
Ενώ ξεκινάτε το ταξίδι σας στον κόσμο της ακτινοβόλου σκέψης, είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε να πάρετε την κάθε μέρα ως ξεχωριστή οντότητα. Μη σκέφτεστε τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσετε, το αυτοκίνητο που χρειάζεται πλύσιμο, την τρύπα που έσκαψε ο σκύλος στον κήπο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ξεχάστε όλες αυτές τις παλιές αναμνήσεις που σας κατακλύζουν χωρίς προειδοποίηση και σας αφήνουν να αισθάνεστε άδειοι και καταθλιπτικοί. Να είστε χαρούμενοι και ευδιάθετοι, όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε τη λιακάδα, το τραγούδι ενός πουλιού, το χάδι του ανέμου στο μάγουλό σας. Γίνετε ένα με τον κόσμο και μην επιτρέψετε στην αρνητικότητα που είναι τόσο διάχυτη στο σημερινό περιβάλλον να σας αγγίξει με οποιονδήποτε τρόπο.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ

Με εξάσκηση, κάθε μέρα θα μπορούσε να είναι έτσι για εσάς. Μαζί με τις θετικές επιβεβαιώσεις σας, η ακτινοβόλος σκέψη μπορεί να σας αναζωογονήσει. Οι επιβεβαιώσεις είναι ίσως το πιο ισχυρό όπλο που έχετε στην προσπάθειά σας να βελτιώσετε την εγκεφαλική σας δύναμη. Ποτέ μην παίρνετε μια διαβεβαίωση ελαφρά τη καρδία! Οι επιβεβαιώσεις λειτουργούν, αν και ίσως όχι τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε.
Ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι δε χρειάζεται καν να προφέρετε δυνατά μια κατάφαση για να λειτουργήσει και μάλιστα καλά. Κάθε φορά που απλά σκέφτεστε μια διαβεβαίωση, κατακρημνίζεται ένα είδος δόνησης βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο μυαλό σας. Οι δονήσεις θα αντικαταστήσουν ό,τι είχε τοποθετηθεί στο υποσυνείδητο μυαλό μας προηγουμένως. Δεδομένου ότι το υποσυνείδητο παράγει τη στάση μας απέναντι στους άλλους και απέναντι στον κόσμο γενικότερα, και έχει επίσης κάποια επίδραση στις συνήθειες και τη συμπεριφορά μας, είναι εύκολο να καταλάβετε πώς οι επιβεβαιώσεις μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε την ύπαρξή μας θετική.
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε! Αυτό έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά, από τότε που ο κόσμος κατοικείται από τον άνθρωπο. Αν έχετε μια αρνητική εικόνα του εαυτού σας που σας κάνει να κάνετε αρνητικές σκέψεις, οι θετικές επιβεβαιώσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε την ψυχική σας κατάσταση και να σας διευκολύνουν να υιοθετήσετε την τέχνη της ακτινοβόλου σκέψης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ!

Μπορείτε σίγουρα να ενεργοποιήσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας, χρησιμοποιώντας αυτά που προτείναμε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του μυαλού σας για να ξεφύγετε από όλες εκείνες τις αυτοκαταστροφικές σκέψεις που σας εμποδίζουν να είστε όσο πιο επιτυχημένοι μπορείτε.
Μπορείτε να απαλλαγείτε από το εργασιακό άγχος που σας τρώει σιγά σιγά, να αξιοποιήσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες και να κάνετε μια πραγματική διαφορά στη ζωή σας, εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη που βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση στον εγκέφαλό σας. Ο διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από το άγχος που μπορεί να βιώνετε, καθώς και να επιτρέψει στον εγκέφαλο να λειτουργήσει σε υψηλότερο επίπεδο.
Είναι δυνατό όχι μόνο να βελτιώσετε τη μνήμη σας, αλλά και να προετοιμάσετε τον εγκέφαλό σας ώστε να είναι σε θέση να αποθηκεύει έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό δεδομένων. Όταν αρχίζετε να φροντίζετε την υγεία σας, φροντίζοντας να καταναλώνετε τις κατάλληλες τροφές, μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση όχι μόνο του εγκεφάλου σας, αλλά και του σώματός σας. Δεδομένου ότι το σώμα σας και ο εγκέφαλός σας εργάζονται μαζί ως ομάδα, είναι πολύ σημαντικό να τροφοδοτείτε τον εγκέφαλό σας με τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες που χρειάζεται για να λειτουργεί σωστά.
Τα εγκεφαλικά σας κύτταρα αποζητούν τη διέγερση. Εάν δεν χρησιμοποιούνται, απλώς κάθονται εκεί και καταλαμβάνουν χώρο. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μέγιστο δυναμικό του εγκεφάλου σας, είναι στο χέρι σας να κάνετε ασκήσεις που θα τα διεγείρουν. Με τα πολλά παιχνίδια και τους γρίφους που είναι διαθέσιμα σε εσάς στο Διαδίκτυο με μικρό ή καθόλου κόστος, μπορείτε να λάβετε τη ζωτική διέγερση που αποζητούν τα κύτταρα σας αυτή τη στιγμή! Χωρίς αυτή τη διέγερση, ο εγκέφαλός σας μπορεί να χωρέσει μόνο τόσες πληροφορίες. Αν υπερφορτώσετε τον εγκέφαλό σας, η απόδοσή του θα είναι πολύ μειωμένη, όπως ο σκληρός δίσκος ενός υπολογιστή που είναι σχεδόν γεμάτος. Πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εγκέφαλό σας για να τον δείτε να φτάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του!
Το γεγονός ότι γερνάτε δε σημαίνει ότι είναι γραφτό να εμφανίσετε άνοια γήρατος ή νόσο Αλτσχάιμερ. Ενισχύοντας τη δύναμη του εγκεφάλου σας με διέγερση, μπορείτε να φροντίσετε ώστε ο εγκέφαλός σας να λειτουργεί εξίσου καλά στην ηλικία των 70 ετών όπως όταν ήσασταν 25 ετών.
Ο εγκέφαλός σας είναι πιο ισχυρός από οποιονδήποτε υπολογιστή που είναι γνωστός στον άνθρωπο. Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν εκμεταλλευτεί αυτή τη δύναμη, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για να βελτιώσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου τους. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι θα τρέξουν, θα σηκώσουν βάρη, θα παίξουν τένις και θα κάνουν κάθε είδους διάφορες ασκήσεις προκειμένου να διατηρήσουν το σώμα τους σε φυσική κατάσταση. Είναι πολύ πιο εύκολο να φέρετε τον εγκέφαλό σας σε καλή φόρμα και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν απαιτείται ιδρώτας! Αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο για να γυμνάσετε το μυαλό σας, γιατί η φυσική του κατάσταση είναι εξίσου σημαντική, αν όχι πιο σημαντική από τη φυσική κατάσταση του σώματός σας.
Η συγκέντρωση και η μνήμη είναι σημαντικές για τους φοιτητές, καθώς και για όσους βρίσκονται στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η βελτίωση της δύναμης του εγκεφάλου σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους περισπασμούς της ζωής και μπορεί να δώσει μια ώθηση στη μνήμη που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο που έχετε βιώσει ποτέ στο παρελθόν. Σκεπτόμενοι με θετικό τρόπο, μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εγκέφαλό σας να συγκεντρώνεται, να κατανοεί και να θυμάται. Η χαρτογράφηση του μυαλού είναι ένας ισχυρός τρόπος για να κρατάτε σημειώσεις για ένα θέμα, με τρόπο που θα σας δώσει έναν οπτικό χάρτη, συμπληρωμένο με γραφικά. Η χαρτογράφηση του νου εκμεταλλεύεται τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί πραγματικά ο εγκέφαλός σας και μπορεί να απασχολήσει τον εγκέφαλό σας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο. Η γραμμική σκέψη όχι μόνο θα ενισχύσει τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητά σας, αλλά είναι και διασκεδαστικό να το κάνετε!

You might be interested in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights